Geriye Dönüş İçin Tıklayınız
   

24 Aralık 2009 KTTO’nun ihtiyaçlı kurumların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlattığı kampanya devam ediyor.

KTTO’DAN LAPTA HUZUR EVİNE ANLAMLI KATKI


Resmin büyüğü için tıklayınızİhtiyaçlı kurumların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Kıbrıs Türk Ticaret Odası tarafından başlatılan kampanya devam ediyor.
Kurumsal bağları güçlendirmek, kurumların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla iş insanlarımızın maddi ve aynî katkılarıyla sürdürülen kampanya’da toplanan eşyalar 24 Aralık Salı bugün Lapta Huzur Evi yetkililerine teslim edilirken, Huzur evinde yaşayan insanlarımıza da giyecek ve yiyecek dağıtıldı.
Lapta Huzur Evini ziyaret eden KTTO Başkan vekili Alp Cengiz Alp, Ticaret Komitesi başkanı Mustafa Defteralı veResmin büyüğü için tıklayınız Pınar Başman Süren, kampanyada toplanan eşyaları Girne Sosyal Yardım Dairesi Müdüresi Ülgün Kamburoğlu ve Lapta Huzur evi müdüresi Ayşe Kaya’ya teslim ettiler.
Teslim töreninde konuşan Alp Cengiz Alp, Mustafa Defteralı ve Pınar Başman Süren, Sosyal sorumluluğun bilinciyle Oda tarafından açılan kampanya’ya iş insanlarımızın büyük ilgi gösterdiğini, kampanya’da toplanan maddi ve aynî yardımların kurumların ihtiyaçlarına göre dağıtıldığını söylediler ve Lapta Huzur Evinde bulunmaktan yaşlılarla birlikte olmaktan büyük bir haz duyduklarını belirttiler.
Girne Sosyal Yardım Dairesi Müdüresi Ülgün Kamburoğlu ve Lapta Huzur evi müdüresi Ayşe Kaya’ya da yaptıkları konuşmada anlamlı ziyarete ve Lapta Huzur Evinin belirlediği ihtiyaçların giderilmesi için yapılan katkılara Kıbrıs Türk Ticaret Odası nezdinde iş insanlarımıza teşekkür ettiler. Kamburoğlu ve Kaya, kurum ihtiyaçlarının devlet yanında iş insanlarımızın katılarıyla giderilmeye çalışıldını Kıbrıs Türk Ticaret Odasının başlattığı bu anlamlı kampanya diğer kuruluşara da örnek olmasını istediler.
KTTO Heyeti bu arada Lapta Huzurevi’nin ihtiyacı olan ve O.Shevket & Son Ltd tarafından sağlanan bir adet klima, Başman Ltd tarafından sağlanan bir adet steril makinesi, Ercantan Ltd.; Sarev Tekstil- Başman Ltd.; Mey İçki Şti Ltd. Ve Ezer Perde Ltd. Tarafından sağlanan 30 adet nevresim takımı, Mey İçki Ltd. Tarafından sağlanan 2 adet battaniye ve Derya Butik tarafından sağlanan 30 adet gömlek- kazak ve erkek takımını, Lapta Huzur evi yetkililerine takdim ettiler.



 

 


 

Bu sitenin tüm hakları Kıbrıs Türk Ticaret Odası'na aittir.