Geriye Dönüş İçin Tıklayınız
   

16 Aralık 2011 KTTO, KUZEY KIBRISIN GÜZELLİKLERİNİ PANOLARA İŞLEDİ

* Kuzey Kıbrıs’ta kendinizi keyifle şımartın”

Resmin büyüğü için tıklayınızKıbrıs Türk Ticaret Odası, kara giriş kapılarında bulunan eski panoları, ülkenin ekonomik yaşamına katkıda bulunmayı özendiren yeni tasarımlarla değiştirmeye başladı.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, “Siz bu güzellikleri hak ediyorsunuz” sloganı ile Kuzey Kıbrıs’ın güzelliklerini içeren panoları, sınır kapılarına yerleştirmeye başladı.

İlk pano, Ledra Palace sınır kapısına kondu.

Kara Yolu ile Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret eden turistlere hitap eden panolarda, turistlerin seçkin otellerde kalabilecekleri, lezzetli Kıbrıs yemeklerinden tadabilecekleri, dostça alış veriş yapabilecekleri, gönüllerince eğlenebilecekleri, bakir sahillerde caretta kaplumbağalarıyla birlikte yüzebilecekleri ve turistlerin Kuzey Kıbrıs’ta kendilerini keyifle şımartabilecekleri belirtiliyor.

Ülkeyi ziyaret eden yabancı turistlerin ilgi odağı olan panolar, önümüzdeki günlerde diğer giriş kapılarına da yerleştirilecek.

 

 
 
 


 

Bu sitenin tüm hakları Kıbrıs Türk Ticaret Odası'na aittir.