2021 Eğitim İhaleleri

Sayın Üyemiz,

Kıbrıs Türk Ticaret Odası olarak iş hayatına yönelik bir tam gün olacak şekilde eğitimler düzenlemeyi amaçlamaktayız. Öngörülen konu başlıkları aşağıdaki gibidir.

  1. Müşteri Hizmetleri
  2. Excel Eğitimi (orta düzey)
  3. Satış ve Pazarlama Eğitimi
  4. Dijital Beceri Geliştirme
  5. Finansal Okuryazarlık
  6. İş İngilizcesi (formal English)
  7. Pazarlama Teknikleri
  8. İş Sağlığı ve Güvenliği
  9. İhracat İşlemleri
  10. Girişimcilik
  11. Hava ve Deniz Taşımacılığında Sigorta Konusu ve Uygulamaları
  12. KOBİ’lere Dış Ticaret Eğitimi
  13. Nakliye İşlemleri
  14. Sigorta Eğitimi
  15. İş Hayatında Kriz Yönetimi
  16. Beden Dili eğitimi

Eğitimler, Cumartesi günleri 09:30- 16:30 saatleri arasında kahve molaları ve 1 saat öğle arası verilerek KTTO’nun Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olup, her eğitim için en fazla 30 katılımcı kabul edilecektir. Eğitimler, birebir iş insanımızın çalışma alanlarına ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır.

Yurt dışından getirilecek eğitmenlerin KTTO üye profiline ve ülkemiz mevzuat ve sorunlarına hâkim olması aranan kriterler arasında olacaktır. Eğitim günü odadaki izaz ikram, öğle yemekleri, eğitimde dağıtılacak eğitim materyalleri, sertifikalar ve eğitim değerlendirme anketleri KTTO tarafından karşılanacaktır.  Yurt dışından getirilecek eğitmenlerin ulaşım ve konaklama ücretleri de dahil eğitimlerin gerektirdiği diğer harcamalar ise firmanız tarafından karşılanacaktır.

Yukarıda belirtilen konu başlıklarına vereceğiniz teklifin her eğitim programı için ayrı olarak KDV dahil eğitmen ücretini, içeriğini, eğitimcinin özgeçmişini ve referanslarınızı kapsayacak şekilde en geç 25 Aralık 2020 Cuma günü saat 17:00’ye kadar sozmen@ktto.net adresine gönderilmesi rica olunur.

Sonay Özmen,
Ticaret Geliştirme Uzmanı.